Här är accessoarerna att satsa på i höst


Kläder och nya höstplagg i alla ära, men glöm inte accessoarerna! Dessa små tillbehör gör stora skillnader för ditt uttryck och din stil, och kan enkelt lyfta upp vilken outfit som helst.

Nedan har vi listat ett gäng bra accessoarer att spana in i höst, och vilka trender du ska satsa på när det kommer till materialval, färg och mönster:

  • Stora väskor. Det här är en praktisk trend som fungerar lika bra för tjejer som för killar, och höstens väska får gärna fungera som weekendbag. Tänk gärna gulddetaljer och djurmönstrat i ditt val av väska så är du hemma. Det får gärna vara tydliga spännen med stora dragkedjor också.
  • Halsdukar och sjalar i olika färger. Hösten är generellt en mycket mörk årstid, så liva upp med en färgglad sjal – du som är riktigt vågad satsar på neon. För att hålla både värme och trendkänslighet, välj en halsduk i material som ull och kashmir.
  • Trenden med djurmönstrad och guld fungerar även när det kommer till mobilskal och mobilfodral. På senare år har mobiltelefonerna verkligen blivit en statuspryl som vi gärna smyckar och stylar i enlighet med vår stil. Mobiltelefonen har en viktig roll i våra liv idag och förtjänar att kläs därefter – dessutom skyddar ett snyggt fodral eller en mobilplånbok din smartphone från slitage. Win-win! Du hittar flera trendiga varianter på idealofsweden.se
  • Klockor och smycken förhöjer vilken outfit som helst. Roséfärgade smycken fortsätter att vara hett ihop med nyanser som vinrött, beige och orange. Smycken för män börjar bli alltmer etablerat runtom i flera butiker, och det gillar vi.
  • Handskar är både praktiskt och snyggt. I höst ser vi både naturfärgade och vita nyanser i material som mocka eller skinn. Ett par snygga handskar är ett stilsäkert kort som dessutom ser till att du inte fryser mer än nödvändigt i höst.

En nyckelregel för att alltid kunna klä dig stilfullt är att anamma de trender som du känner dig bekväm med. Skippa alltför extrema trender om de inte tilltalar dig och välj med omsorg de trender du kan bära upp med stil.

accessoarer

För att veta vilka trender och stilar som är etablerade för säsongen, följ dessa tips:

  • Läsa modetidningar och modebloggar. Där hittar du heta tips på trender, som du annars kunde ha missat och se bilder från modevisningar, där du kan snappa upp delar som du känner skulle passa dig och din grundstil.
  • Sätt dig på ett café och titta på människor och hur de klär sig och vilka accessoarer de bär. Rätt snart kommer du att se en röd tråd i deras outfit.
  • Prata med dina vänner och hör vad dom tycker är inne och ute. Är ju så klart jätte trist att komma med något som alla tycker är ute, men våga stå för vem du är.
  • Titta på kändisarna. Många trender startas utav kända personer och följ dom i deras olika medier för att få tips från första parkett.
  • Trender återkommer med jämna mellanrum, så kasta inte bort dina gamla accessoarer. Spara dom till de tillfällen där de plötsligt är helt rätt igen. Om inte annat passar de nog på någon maskerad framöver.